Locologo
Multidisciplinaire Praktijk

Psychologie - Logopedie

Plezantstraat 66
9100 Sint-Niklaas

0494 73 24 24 (Marie)

0474 95 59 10 (Lotte)

Parking:

Kasteelstraat 147
9100 Sint-Niklaas
(Gelieve enkel de voorbehouden plaatsen van Locologo te gebruiken.)

Home » LOGOPEDIE » WIE ZIJN WIJ

WIE ZIJN WIJ

MARIE BUYSSE

Ik ben Marie Buysse; logopediste, stottertherapeut en coördinator van de praktijk. In 2015 beëindigde ik mijn Bachelor in de Logopedie aan de Arteveldehogeschool te Gent. Van kleins af aan, had ik de smaak van de logopedische wereld al te pakken.  Sindsdien is de droom om een logopedische praktijk te beginnen alleen maar gegroeid. Samen met Lotte is deze droom werkelijkheid geworden!

In het academiejaar 2018-2019 volgde ik het postgraduaat spreekvloeiendheidsstoornissen. Ik behandel daarnaast ook taal-, articulatie-, leer- en slikstoornissen. Mijn hobby’s zijn reizen, fotografie, wandelen en koken.
  
LOTTE VERGAUWEN

Ik ben Lotte Vergauwen; logopediste, stemtherapeut en coördinator van de praktijk. In 2016 studeerde ik af als Bachelor in de Logopedie aan de Arteveldehogeschool te Gent. Tijdens mijn studies werd mijn passie voor logopedie alleen maar groter en keek ik er enorm naar uit om in het werkveld te stappen. Toen het dan eindelijk zover was, was ik er zeker van: dit is mijn droomjob!

In 2018 behaalde ik mijn postgraduaat Stemstoornissen en probeer ik op de hoogte te blijven van de laatste nieuwigheden in de verschillende domeinen van logopedie. Naast stemstoornissen behandel ik ook leer-, taal-, articulatie- en slikstoornissen. In mijn vrije tijd hou ik van wandelen, fitnessen, naar festivals gaan en reizen.
  
IMKE VAN BORM

Ik ben Imke Van Borm, logopediste. Begin 2019 rondde ik mijn Bachelor in de Logopedie af aan de Arteveldehogeschool in Gent. 


Tijdens mijn stages werkte ik in een privépraktijk en ziekenhuizen. Toen ik afstudeerde, ging ik meteen aan de slag als zelfstandige logopediste bij Locologo. Ik onderzoek en behandel kinderen met leer-, taal-, en articulatiestoornissen.

Daarnaast sta ik ook in voor het onderzoek en de behandeling van volwassenen met neurogene (degeneratieve) stoornissen. In het najaar van 2019 behaalde ik het getuigschrift van gespecialiseerde hulpverlener in de Parkinsonzorg, een erkende opleiding van Parkinson zorgwijzer Vlaanderen.

LIEN PLAETINCK

Ik ben Lien Plaetinck, logopediste. In 2007 studeerde ik af als Bachelor in de Logopedie aan de Hogeschool te Gent. In 2008 behaalde ik mijn diploma als bachelor in het zorgmanagement.

Ik ben al 13 jaar werkzaam als zelfstandig logopediste en dus een ervaren rot in het vak. Mijn werk als zelfstandig logopediste heb ik altijd gecombineerd met een halftijdse job als logopediste binnen MFC Sint-Gregorius te Gentbrugge, waar ik werk bij kinderen met (neuro)motorische beperkingen (type 4, BUBAO, OV3, OV2).

Ik behandel spraakstoornissen (specialisatie verbale dyspraxie), taalstoornissen, leerstoornissen en oro-myofunctionele stoornissen. Ik ben naast logopediste ook mama van 2 prachtige dochters van 4 en 6 jaar. In mijn vrije tijd spendeer ik veel tijd met mijn kindjes. Daarnaast hou ik ook van reizen, lopen, zwemmen, wandelen en gezellige avondjes met vrienden en familie.

 
KEZBAN YARDIMCI

Ik ben Kezban Yardimci, logopediste. In 2020 studeerde ik af als Bachelor in de Logopedie aan de Arteveldehogeschool te Gent.

Tijdens mijn stage werkte ik in een privépraktijk, groepspraktijk en in het lager onderwijs. Naast mijn studies was ik als ondersteuner en stagementor actief in een organisatie te Gent waar kansarme kinderen begeleiding kregen op vlak van schoolse vaardigheden.

Momenteel werk ik als zelfstandige logopediste bij Locologo waar ik taal-, leer- en articulatiestoornissen onderzoek en behandel.

In de toekomst wil ik me graag verder verdiepen in meertaligheid en leerstoornissen. Mijn hobby’s zijn wandelen, bakken en desserts maken.
DOELGROEP >
WERKWIJZE >
TARIEVEN >
TYPLES EN STUDIEBEGELEIDING >
MAAK EEN AFSPRAAK >