Locologo
Multidisciplinaire Praktijk

Psychologie - Logopedie

Plezantstraat 66
9100 Sint-Niklaas

0494 73 24 24 (Marie)

0474 95 59 10 (Lotte)

Parking:

Kasteelstraat 147
9100 Sint-Niklaas
(voorbehouden parkeerplaatsen locologo)

Home » LOGOPEDIE » WIE ZIJN WIJ

WIE ZIJN WIJ


MARIE BUYSSE 
  

LOTTE VERGAUWEN
  
 
IMKE VAN BORM

LIEN PLAETINCK


MARIE BUYSSE
Ik ben Marie Buysse, logopediste en stottertherapeut. In 2015 beëindigde ik mijn Bachelor in de Logopedie aan de Arteveldehogeschool te Gent. Van kleins af aan, had ik de smaak van de logopedische wereld al te pakken. Elke week ging ik mee naar de logopedist met een familielid en kon daar zien hoe de logopediste te werk ging. Sindsdien is de droom om een logopedische praktijk te beginnen alleen maar gegroeid. Samen met Lotte is deze droom werkelijkheid geworden!

In het academiejaar 2018-2019 volgde ik het postgraduaat spreekvloeiendheidsstoornissen. Ik behandel daarnaast ook taal-, articulatie-, leer- en slikstoornissen. Mijn hobby’s zijn reizen, fotografie, wandelen en koken.


LOTTE VERGAUWEN
Ik ben Lotte Vergauwen, logopediste en stemtherapeut. In 2016 studeerde ik af als Bachelor in de Logopedie aan de Arteveldehogeschool te Gent. Tijdens mijn studies werd mijn passie voor logopedie alleen maar groter en keek ik er enorm naar uit om in het werkveld te stappen. Toen het dan eindelijk zover was, was ik er zeker van: dit is mijn droomjob!

In 2018 behaalde ik mijn postgraduaat Stemstoornissen en probeer ik op de hoogte te blijven van de laatste nieuwigheden in de verschillende domeinen van logopedie. Naast stemstoornissen behandel ik ook leerstoornissen, taalstoornissen, articulatiestoornissen en slikstoornissen. In mijn vrije tijd hou ik van wandelen, fitnessen, naar festivals gaan en reizen.


IMKE VAN BORM
Ik ben Imke Van Borm, logopediste. Begin 2019 rondde ik mijn Bachelor in de Logopedie af aan de Arteveldehogeschool in Gent. Tijdens mijn stages werkte ik in een privépraktijk en ziekenhuizen. Toen ik afstudeerde, ging ik meteen aan de slag als zelfstandige logopediste bij Locologo. Ik onderzoek en behandel kinderen met leer-, taal-, en articulatiestoornissen. Daarnaast sta ik ook in voor het onderzoek en de behandeling van volwassenen met neurogene (degeneratieve) stoornissen. In het najaar van 2019 behaalde ik het getuigschrift van gespecialiseerde hulpverlener in de Parkinsonzorg, een erkende opleiding van Parkinson zorgwijzer Vlaanderen.

LIEN PLAETINCK
Ik ben Lien Plaetinck, logopediste. In 2007 studeerde ik af als Bachelor in de Logopedie aan de Hogeschool te Gent. In 2008 behaalde ik mijn diploma als bachelor in het zorgmanagement. Ik ben al 13 werkzaam als zelfstandig logopediste en dus een ervaren rot in het vak. Mijn werk als zelfstandig logopediste heb ik altijd gecombineerd met een halftijdse job als logopediste binnen MFC Sint-Gregorius te Gentbrugge, waar ik werk bij kinderen met (neuro)motorische beperkingen (type 4, BUBAO, OV3, OV2). Ik behandel spraakstoornissen (specialisatie verbale dyspraxie), taalstoornissen, leerstoornissen en oro-myofunctionele stoornissen. Ik ben naast logopediste ook mama van 2 prachtige dochters van 4 en 6 jaar. In mijn vrije tijd spendeer ik veel tijd met mijn kindjes. Daarnaast hou ik ook van reizen, lopen, zwemmen, wandelen en gezellige avondjes met vrienden en familie.DOELGROEP >
WERKWIJZE >
TARIEVEN >
TYPLES EN STUDIEBEGELEIDING >
MAAK EEN AFSPRAAK >