Locologo
Multidisciplinaire Praktijk

Psychologie - Logopedie

Plezantstraat 66 en 62
9100 Sint-Niklaas

Telefonisch bereikbaar:
maandag van 14- 15u
woensdag van 11- 12u.

Tel: 03 296 92 96

Parking:

Kasteelstraat 147
9100 Sint-Niklaas
(Voorbehouden plaatsen ‘Locologo')

WERKWIJZE

Wij nodigen u uit om rechtstreeks contact op te nemen via het contactformulier of via het algemeen nummer. Na aanmelding wordt er een eerste gesprek gepland. Het eerste gesprek is een verkennend gesprek. De hulpvraag wordt geëxploreerd. Samen met de cliënt wordt er bekeken welke begeleiding het best bij u past. Nadien wordt de therapie opgestart in samenspraak met de cliënt.EQUICOACHING

Equicoaching is een begeleiding waarbij paarden ingezet worden als middel om je te begeleiden. Begeleiding met ondersteuning van paarden is een ervaringsgerichte methodiek die zich zowel richt op kinderen, jongeren als volwassenen. Een paard communiceert via lichaamstaal en is daardoor heel goed in staat om subtiele signalen op te pikken in het gedrag van de mens. Het voelt bovendien haarfijn gevoelens en gedachten aan en zal de mens hier ook bewust van maken via zijn reacties. Tijdens opdrachten met paarden wordt je bewust van je gedachten, je gevoelens en de invloed dat deze hebben op je gedrag. De oefeningen helpen je ook bepaalde vaardigheden trainen. De equicoaching gaat door op verplaatsing. Praktische informatie volgt tijdens het eerste gesprek.


LOOPBAANBEGELEIDING

Vanaf juli 2018 kan je bij mij ook terecht voor loopbaanbegeleiding. Ik geloof immers dat tevreden en voldaan zijn in je werk, veel kan bijdragen tot je kwaliteit van leven. Heb je minstens 12 maanden gewerkt (zelfstandig/loondienst)? Werk je in Vlaanderen of Brussel? En kreeg je afgelopen 6 jaar nog geen gesubsidieerde loopbaanbegeleiding? Dan kan u bij mij terecht. In vier sessies bespreken we jouw verwachtingen, zoomen we dieper in op jouw sterktes, werkpunten, jouw drijfveer en de zaken die veel energie vergen. Gaandeweg creëeren we een werkpersoonlijkheidsprofiel waaraan concreet advies wordt gekoppeld. Alle resultaten en besprekingen worden samen gegoten in een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP) wat een concrete leidraad vormt voor je verdere loopbaan.

DOELGROEP >
TARIEVEN >
WIE BEN IK >