Locologo
Multidisciplinaire Praktijk

Psychologie - Logopedie

Plezantstraat 66
9100 Sint-Niklaas

0494 73 24 24 (Marie)

0474 95 59 10 (Lotte)

Parking:

Kasteelstraat 147
9100 Sint-Niklaas
(Gelieve enkel de voorbehouden plaatsen van Locologo te gebruiken.)

Home » PSYCHOLOGIE » WIE BEN IK?

WIE BEN IK?


 
TINE VAN HOUTTE

Hallo, ik ben Tine.

Van kleins af aan ben ik geboeid geweest door de mens. Hoe zitten we in elkaar? Waarom doen we wat we doen? Welke complexiteiten komen we tegen en hoe gaan we daar mee om? Om die reden koos ik ervoor om psychologie te studeren. En om die reden luister ik graag naar jou en naar wat je op dit moment bij mij brengt.

Mogelijks heb je op dit moment in je leven heel wat vragen, ben je vastgelopen of maakte je dingen mee waardoor je in de war bent. Het is volkomen normaal dat je zulke dingen meemaakt en heel begrijpelijk dat je er samen met iemand wil door geraken. Neem gerust contact op met mij om een afspraak vast te leggen. In een eerste gesprek bekijken we hoe we verder te werk gaan.

In deze praktijk richt ik me op jongvolwassenen en volwassenen. Ben je op zoek naar hulp voor iemand jonger dan 18, mag je me zeker contacteren en bekijk ik wat ik voor jou kan betekenen of zoeken we samen uit wie je wel verder kan begeleiden. Je kan bij mij terecht voor heel uiteenlopende klachten (depressieve gevoelens, algemene levensvragen, psychiatrische problematiek, relationele moeilijkheden, angst, onzekerheid, emotionele instabiliteit, laag zelfbeeld e.d.m.) en als nazorg indien je voordien een intensievere (mogelijks residentiële) behandeling achter de rug hebt.

Ik haalde mijn diploma klinische psychologie in 2015 en ben erkend bij de psychologencommissie (erkenningsnummer: 922116483). Bovendien vind ik het belangrijk blijvend bij te scholen en volgde ik een DGT-opleiding. Daarnaast verdiepte ik me in verlies- en rouwbegeleiding (2017-2018). Zelf deed ik ervaring op in het PZ Duffel, sinds 2017, op een dagtherapeutische afdeling voor persoonlijkheidsproblematiek (werkend met DGT) en werk ik momenteel met personen met een depressie. 


DOELGROEP >
WERKWIJZE >
TARIEVEN >
MAAK EEN AFSPRAAK >