Locologo
Multidisciplinaire Praktijk

Psychologie - Logopedie

Plezantstraat 66 en 62
9100 Sint-Niklaas

Telefonisch bereikbaar:
maandag van 14- 15u
woensdag van 11- 12u.

Tel: 03 296 92 96

Parking:

Kasteelstraat 147
9100 Sint-Niklaas
—> Opgelet: gelieve enkel de voorbehouden plaatsen voor Locologo te gebruiken!

Home » PSYCHOLOGIE » WIE ZIJN WIJ ?

WIE ZIJN WIJ ?

TINE VAN HOUTTE

Hallo, ik ben Tine.

Van kleins af aan ben ik geboeid door de mens. Hoe zitten we
in elkaar? Waarom doen we wat we doen? Welke complexiteiten komen we tegen en
hoe gaan we daar mee om? Om die reden koos ik ervoor om psychologie te
studeren. En om die reden luister ik graag naar jou en naar wat je op dit
moment bij mij brengt.

Mogelijks heb je op dit moment in je leven heel wat vragen,
ben je vastgelopen of maakte je dingen mee waardoor je in de war bent. Het is
volkomen normaal dat je zulke dingen meemaakt en heel begrijpelijk dat je er
samen met iemand door wil geraken. Neem gerust contact op met mij om een
afspraak vast te leggen. In een eerste gesprek bekijken we hoe we verder te
werk gaan.

In deze praktijk richt ik me op jongvolwassenen en volwassenen. Ben je op zoek naar hulp voor iemand jonger dan 18, mag je me zeker contacteren en bekijk ik wat ik voor jou kan betekenen of zoeken we samen uit wie je wel verder kan begeleiden. Je kan bij mij terecht voor heel uiteenlopende klachten (depressieve gevoelens, algemene levensvragen, psychiatrische problematiek, relationele moeilijkheden, angst, onzekerheid, emotionele instabiliteit, laag zelfbeeld e.d.m.) en als nazorg indien je voordien een intensievere (mogelijks residentiële) behandeling achter de rug hebt.

Ik haalde mijn diploma klinische psychologie in 2015 en ben erkend bij de psychologencommissie (erkenningsnummer: 922116483). Mijn ervaring deed ik op in het UPC Duffel, sinds 2017, op een dagtherapeutische afdeling voor persoonlijkheidsproblematiek (werkend met DGT) en ik werkte ook enkele jaren op de afdeling voor behandeling van depressie.

Momenteel ben ik tewerkgesteld op de PAAZ van AZ Vitaz (te Sint-Niklaas) en probeer ik kortdurend en oplossingsgericht personen die zich in een acute crisissituatie bevinden te  begeleiden. Bovendien vind ik het belangrijk om blijvend bij te scholen en verdiepte ik me in verlies-en rouw begeleiding (2018-2019). Ook volgde ik een DGT-opleiding (2017). In het najaar van 2020 startte ik de opleiding van de Universiteit Antwerpen om integratief psychotherapeut te worden.
  
NICO APER

Hi, ik ben Nico Aper en ben in 2012 afgestudeerd als bachelor in de klinische psychologie. Je kan bij mij terecht voor psychologische begeleiding waarbij we samen tijdens een intakegesprek de hulpvraag nagaan en op verder werken tijdens de daaropvolgende gesprekken. Daarnaast bied ik ook loopbaanbegeleiding, carrièrecoaching en sollicitatietraining aan.

Overdag werk ik in Human Resources als HR Business Partner bij AG Insurance waar ik me onder meer focus op talent en carrière ontwikkeling voor de medewerkers van het bedrijf. Ook wellbeing en 1 op 1 gesprekken vormen een belangrijk onderdeel van de job. Op weekavonden en op zaterdag kan je mij dan weer terugvinden bij Locologo.

Wist je datje: In de vrije uren begeef ik me in het zwembad, op de fiets of met mijn loopschoenen aan. Daar ik wel van wat uitdaging houd is triathlon sinds kort dan ook volledig mijn ding geworden.

DOELGROEP >
WERKWIJZE >
TARIEVEN >
MAAK EEN AFSPRAAK >